MARC ESPAÑOL ESCOFET

Periodista de Barcelona establert a El Caire (Egipte) des del 2017. Escric principalmente sobre el país dels faraons i Sudan amb El País, i segueixo de prop Líbia i Gaza. He cobert la deriva autoritària del règim d'Al Sisi a Egipte, la transició a Sudan, les protestes del 2019 a Algèria i les primeres eleccions a l'Iraq després de la victòria territorial contra l'Estat Islàmic.

Periodista de Barcelona establecido en El Cairo (Egipto), desde 2017. Escribo principalmente sobre el país de los faraones y Sudán con El País, i sigo de cerca Libia y Gaza. He cubierto la deriva autoritaria del régimen de Al Sisi en Egipto, la transición en Sudán, las protestas de 2019 en Argelia, y las primeras elecciones en Iraq tras la victoria territorial contra el Estado Islámico.

Journalist from Barcelona based in Cairo since 2017. I mainly write about the land of the pharaohs and Sudan for El País, and I follow Libya and Gaza closely. I covered the authoritarian drift of Al Sisi in Egypt, the transition in Sudan, the 2019 protests in Algeria, and the first Iraqi elections after the territorial defeat of Islamic State.

  • Twitter Clean

Segueix-me al Twitter